Порча, пристріт та прокляття – як виявити

Все написане тут – це особистий досвід автора, досвід роботи з клієнтами та власні роздуми про природу фізичну.

Настав час вступити на хиткі доріжку окультизму і поговорити про те, про що всі знають, але воліють не поширюватися.

Порча, пристріту та прокляття – це те, у що можна вірити чи не вірити, але головне, що це працює, а значить, уникнути цієї теми не вийде. Тому розглянемо її з погляду енерго-інформаційного впливу, а не ось цього всього.

Отже, псування, пристріту, прокляття. Що ж це таке, як вони виявляються і, найголовніше, як їх позбуватися?

Що таке порча, пристріт та прокляття?

Є такий напрямок «Духовна кінезіологія». Це єдиний з відомих мені напрямків кінезіології, який працює з порчею, пристрітом і прокльонами. У Духовній кінезіології це називається ємним терміном «негативні поля». Чим вони тоді відрізняються?

Пристріт – це поразка на рівні електро-магнітного або ефірного тіла людини. Він «лягає» і «накладається» найпростіше, найшвидше діє на тіло і найшвидше проходить.

Часто сгази проходять без зовнішнього втручання. Якщо людина сильна, пристріт проходить сам, в середньому за 2 години.

Якщо людина слабка, то пристріту не йдуть, вони збираються, приживаються, розростаються, харчуючись енергією, і переходять у псування.

Порча – це поразка лише на рівні емоційного чи астрального тіла. Це вже структура серйозніша, потужніша. Вона залучає непросто тіло людини, але його емоції та реакцію навколишній світ. Порча може їх спотворювати і давати емоції певної спрямованості. Наприклад, людина з приводу і без приводу видаватиме емоцію гніву, за що зрештою отримає ляща від людей чи всесвіту. Бо нефіг жити у неадекваті. Як розпізнати порчу і дізнатися хто навів дізнайтесь у цій статті https://sop.org.ua/?p=17597.

Будь-який вид порчи, включаючи само-порча, – це плата людини за її неписьменність та перебування «у помилці». І така людина ОБОВ’ЯЗКО буде забезпечена проблемами, як пороховими прискорювачами для вдосконалення та еволюції на своєму життєвому шляху в ПРОприродний бік. Бо якщо людина має «проблему» у вигляді псування, то їй тепер, умовно кажучи, є чим займатися!.. Таке «провокаційне» навчання навмисно задумане Природою. Це і є той самий природний відбір. Еволюція.

Згодом порча проникає на електро-магнітне тіло, а потім починає вражати тіло фізичне. Поразка в цьому випадку сильніша, об’ємніша і багатошаровіша, ніж від пристріту.

Якщо порча не забирається, вона приживається, розростається і перетворюється на прокляття.

Порча, пристріт та прокляття - як виявити

Прокляття – це ще потужніша штука.

Якщо прокляття “накладено”, воно починає жити на ментальному тілі людини – там, де плавають наші думки. Відповідно, в людини спотворюється думка, її думки про щось. Думки можуть сприйматися як “чужі”, “не свої”, або людина впевнена, що це саме вона так думає, але це не так.

Думки під впливом псування призводять до невірних і навіть шкідливих для людини рішень. Трохи згодом до думок приєднуються емоції, а за ними і порушення в електромагнітному та фізичному тілі.

Прокляття з часом вражає всі тіла людини: ментальне, емоційне, електромагнітне та фізичне. Коли прокляття вражає всі важливі орбіталі мозку – біологічну, соціальну/особистісну, духовну, настає біологічна смерть. Тому потрібно своєчасно змінювати чи переростати ту ментальну програму, на якій стоїть прокляття.

Орбіталі мозку: біологічна – лоб-потилиця, соціальна – скроневі області, духовна – тім’яні зони.

Основна техніка самозахисту – регулярне калібрування свідомості та НЕСВІДОМОГО. Чим гнучкіша людина, чим легше, швидше і частіше вона змінює свою ментальну структуру, погляди на життя, тим краще. Найпростіше це зробити саме через несвідоме. На жаль, від прокльонів це допомагає не завжди.

Якщо прокляття «проросло» з інших негативних полів, то спочатку у людини, наприклад, були просто незрозумілі болі або проблеми в тілі (пристріт), потім вони почали псувати настрій та емоції (псування), потім з’явилися думки, що так більше жити не можна, життя біль, де мої білі тапочки та ін. (прокляття). Проблеми з тілом, при цьому, можуть переростати в органічні та тяжкі захворювання. Але не завжди. Тут де тонко, там і рветься.

Прокляття більш серйозні можуть рости з каузального тіла людини, тобто тіла причинності. До таких штук відносяться родові та кармічні прокляття.

Як виявляються порча, пристріт та прокляття?

Духовна кінезіологія має спеціальний тест, щоб перевірити наявність негативних полів. Їх можна знайти як в поточному моменті, так і в минулому або при постановці певної мети. Умовно кажучи, хочете чогось досягти, і вас щось зупиняє? А це ось та порча на невдачу від бабчиної сестри двоюрідного дядька фонить.

Пристріт

Людина тупить, підгальмовує, грузне. У нього ніби випадає частина «поля зору», ураженого пристрітом. Це призводить до неуважності та травм.

Дивні болі у тілі просто так чи при натисканні. Дуже часто пристріти лягають на обличчя. Бо його багато хто бачить і багатьох ми бісимо з різних причин.

Може різко та несподівано пробити на туалет. Наприклад, поспілкувався з кимось, і півлітра рідини з тебе одразу вилилося різними шляхами. Тіло таким чином намагається очиститись від негативу.

Порча

Порча різними буває: на красу, у сенсі на каліцтво, на здоров’я, на смерть, на імпотенцію, на невдачу. Наслідки відповідні. “Щоб тобі порожньо було” – теж псування. Підклади, переклади та ін. туди ж.

Проблеми відбуваються у такому порядку.

  1. без причини псуватися настрій, постійні негативні емоції;
  2. сил стає менше, постійна втома;
  3. порушується увага, неможливо сконцентруватися, погіршується пам’ять;
  4. ви втрачаєте гроші, порушуються соціальні зв’язки, які ці гроші приносили, відвалюються клієнти;
  5. ламається щось у квартирі, трапляються аварії;
  6. останнім страждає тіло – хвороби, травми.

Прокляття та інші важкі енергоураження

  • Безсоння
  • Синдром хронічної втоми
  • Тяжка депресія
  • Крихаються, ламаються зуби, пародонтоз
  • Імпотенція, безпліддя, хворобливі місячні
  • Тяжкі вірусні захворювання
  • Затяжні або постійні головні болі, особливо з правого боку
  • Різке падіння зору
  • Стрибки ваги як у плюс, так і в мінус
  • Сохнуть домашні рослини
  • Хворіють і вмирають свійські тварини
  • Темніє срібло, від золота на тілі залишаються чорні сліди (кільця, браслети)

Be the first to reply

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *