Як змінюється догляд за шкірою із віком?

Адже всі ми знаємо, що догляд із віком потрібно міняти? І це означає не лише перескочити зі баночки 20+ на баночку 40+. Це більш усвідомлений процес, який потребує розуміння, що взагалі відбувається з нашою шкірою із віком читайте на applemint.com.ua.

Зміни догляду з віком

20 років

Догляд, звичайно ж, потрібний. Але, ви ще можете дозволити їм знехтувати. Вмитися водою, нанести зволожуючий крем і ви прекрасні.

Проте, у віці ми будуємо основу. Чим краще ми доглядаємо шкіру зараз, тим більше відтягуємо процеси старіння.

Так, знаю, у вас і так справ по горло і вам не до кремиків, але, будь ласка, не забувайте хоча б про SPF фільтри. Фотостаріння приходить рано та раптово. І його не повернути назад.

Як змінюється догляд за шкірою із віком?

30 років

Привіт, перші зморшки, цятки, розширені пори. Ви нарешті дозріли на багатоступінчасту систему догляду? Думаю так.

Зараз наша шкіра відображає те, як ми поводилися з нею в 20 років.

Ну і, звичайно, ми починаємо розуміти свою генетику. Шкіра стає сухішою і починає виробляти менше колагену. Нам час їй допомагати.

Для цього починаємо активніше використовувати кислоти. Додаємо ніацинамід та ретиноїди. Можна потихеньку починати користуватися ліфтингом засобами. Ну і, звичайно, не забуваємо про санблоки!

Як змінюється догляд за шкірою із віком?

40 років

Шкіра дедалі гірше виробляє колаген. Стає тоншим, від юнацького жирку не залишається і сліду. Повіки починають провисати.

Починаємо застосовувати важку артилерію. Концентрацію ретиноїдів збільшуємо. Не забуваємо про пептиди та вітамін С. Звичайно кислоти. Можна познайомитися з лазерним омолодженням.

Ах так, пам’ятаєте про санблоки? І не забувайте!

Як змінюється догляд за шкірою із віком?

50 років

Стан вашої шкіри сильно залежить від генетики та вашого догляду протягом життя. До догляду для 40 починаємо додавати салонні процедури і філери, вони зможуть підняти і ущільнити шкіру. Починаємо активніше налягати на анти-ейдж кошти. Пам’ятаємо, що ліфтинг кошти, та анти-ейдж різні речі.

Be the first to reply

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *