Вельветові штани – річ на любителя. З чим поєднувати і як доглядати вельветову тканину

Вельвет – це смугаста тканина – бавовна, шерсть чи шовк. Найчастіше виробники одягу пропонують вироби з бавовни з домішкою еластану. Іноді вельвет також називають поліестером із еластаном. Вельветові смужки можуть мати різну товщину.

Вельвет всім відомий, але не всім подобається. Насамперед, стилізація за допомогою вельветових виробів – не найпростіша річ. Інтуїція відіграє тут велику роль.

По-друге, цей матеріал ретельного догляду – він повинен правильно очищатися і стиратися, повинен бути правильно випрасований і висушений. Однак він не такий вже й страшний. Докладніше на assol.kiev.ua у статті ви прочитаєте: як доглядати вельвет і з чим його поєднувати, щоб виглядати стильно.

Вельветові штани - річ на любителя. З чим поєднувати і як доглядати вельветову тканину

Як доглядати вельвет?

При пранні вельветовий одяг краще вивернути навиворіт. Найкраще вибирати програму для делікатних тканин, де температура та оберти під час віджиму низькі. Після прання розладніть матеріал у напрямку ворсинок і лише після цього приступайте до сушіння.

Ми не рекомендуємо сушити в автоматичній сушарці. Більше того, вельветовий одяг найкраще розкласти на рушник або повісити на вішалці, тим самим запобігаючи утворенню непривабливих перегинів на тканині. А гладити? Гладьте так само вивернувши навиворіт і при низькій температурі праски.

Які вельветові штани наймодніші?

Виробники одягу пропонують вельветові штани у різних стилях. Сам матеріал є сильним акцентом у стилізації. Якщо ви не бажаєте багато експериментувати, виберіть класичну модель, яка доповнить інші елементи.

Якщо ви хочете більше грати з образами, виберіть щось менш типове. Пам’ятайте, однак, що в цьому випадку вельветові штани сильно акцентують на собі увагу, можуть додати зайвого об’єму або розрізати фігуру.

Вельветові штани - річ на любителя. З чим поєднувати і як доглядати вельветову тканину

У цьому контексті колір більше не матиме значення. Будь він інтенсивним чи спокійним – не важливо. Тому що штани будуть дуже сильним акцентом усього вбрання.

Вельвет – це матеріал, що підходить як для холодних, так і теплих (але не спекотних) днів. Найбезпечніший спосіб поєднувати його з трохи товстішими тканинами та закритим взуттям. Вельвет теж дуже добре поєднується з усім, що “велике та об’ємне”. Отже, це може бути як товщина тканини, і розмір одягу.

Вибираєте тонку елегантну сорочку? Проте, вибираючи цю сорочку, вибирайте недбалий великий розмір замість класики та вибирайте велику сумку – шоппер.

Чи можна поєднувати вельвет із вельветом?

Можна, можливо. Однак це сміливе рішення. Якщо ви плануєте надіти більше вельветових елементів, вибирайте товщину смуг, що підходять один для одного. Пам’ятайте, що така стилізація вже за крок від вуличного стилю. Завершіть стилізацію відповідно до вуличної моди і ви неодмінно виглядатимете приголомшливо.

Be the first to reply

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *